Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözleri

Öykü Gürman şarkıcısının popüler şarkılarından Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözleri

Sen Anlat KAradeniz dizisi, çıktığı günden beridir büyük ilgi çekiyor. Başrolünde Öykü Gürman'ın da yer aldığı dizinin müzikleri de büyük beğeni topluyor. Öykü Gürman'ın seslendirdiği dizi müzizkleri de en az dizi kadar beğeni topluyor. Özellikle dizinin ana müziği olarak kullanılan Sen Anlat Karadeniz bu listede başta yer alıyor. Bunun yanında yine Öykü Gürman'ın seslendirdiği Kül Oldum şarkısı da çok sevilen şarkılardan birisi. Aşağıda sözleri verilen şarkının youtube videosu aracılığıyla şarkıyı dinleyebilirsiniz.

 

Ümidim tükendi bitiyor
Ardına bakmadan gidiyor
Söylemeye dilim varmıyor
Söylediler yandım kül oldum

Bir görünüp bir kaybolup
Beni düşürdün derde
Bakışların gözlerime
Bilmem yüreğin nerde

Anladığım, duyduğuma göre
Sevdiğin varmış
Haritalardan bildiğim
O şehirde bir yerde

Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Öykü Gürman - Kül Oldum (sen Anlat Karadeniz Dizi Müziği) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;