Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözleri

Ozan Doğulu şarkıcısının popüler şarkılarından Hey (feat. Murat Boz) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözleri

Kenan Doğulu'nun kardeşi olan Ozan Doğulu, 2017 yılında 130 BPM Forte adlı albümünü çıkarmıştı. Murat Boz ile birlikte seslendirdiği Hey şarkısı için kış aylarında yazın sıcaklığını getirdi desek abartmış olmayız sanırım. Eski bir fabrikada çekilmiş olan ve 30 dansçının ve figüranın eşlik ettiği video klibin yönetmenliğini Murad Küçük yapmıştır. Şarkının video klibi çok başarılı oldu diyebiliriz bence, sizin yorumlarınızı da dinlemek isteriz bu şarkı ile alakalı olarak.
Böyle insanoğlu düşünmüyor ki sonu
Kaybedince kıymeti biliyor
Kalp eridi su oldu yokluğunda mahvoldu
Huzurda affını diliyor
Hey aşk bende durmuyor
Hey yanımdan da geçmiyor
Hey hadi durma
Aşk yerlerde bu zamanda
Dön gel gönlüm farkında
Sen gibi biri yok bu cihanda
Hey hadi durma
Aşk yerlerde bu zamanda
Bulamazsın sen yazgında
Ben gibi seveni bu cihanda
Söz: Ayşen
Müzik: Kemal Şimşekyay
Düzenleme: Ozan Doğulu
Yönetmen: Murad Küçük

Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ozan Doğulu - Hey (feat. Murat Boz) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;