Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözleri

Rauf şarkıcısının popüler şarkılarından Mum Gibi şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözleri sitemize 6 Ağustos 2019 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözleri

Hayatımı seninle paylaşırken ben çok mutluydum, geleceğimiz için de fazlasıyla umutluydum, ama bir şeyler yarım kalınca birden yutkundum, beni yaktın sen gittin zalim birden tutuldum.

Yazın ortasında mum gibi,
Çölün ortasında kum gibi,
Senin aşkından yandım bittim, (x2)
Çöle düştüm mecnun gibi.

Bu defteri ben senin için açtım sensiz kapattım, arkandan bir kibrit çaktım ateşe attım. Hayallerim uçuktu bende senle rüyaya daldım, bir melek misali geldin gittin aklımı çaldın.

Yazın ortasında mum gibi,
Çölün ortasında kum gibi,
Senin aşkından yandım bittim, (x2)
Çöle düştüm mecnun gibi.

Geziyorum her gün yollarda
İstiyorum onu yanımda
Seviyorum biliyor
Özlüyorum anlıyor
Ama beni görmezden geliyor

Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Rauf - Mum Gibi Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Rauf - Mum Gibi şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Rauf Şarkı Sözleri