Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözleri

Selami Şahin şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözleri

Sen uyurken
Hasretin dökülür gecelerden
Sokaklara
Gelir yüreğime çöker

Her gün başka bir pencerede
Sensizliğim yollarına bakar
Ve boynunu büker

Ben bir tek adam (kadın) sevdim
O da sensin, o da sensin
Ben bir tek sende yandım
Alevlendim, delilendim

Ben bu sevdayı
Yemin bildim, söz bildim
Ben bu sevdayı kutsal bildim

Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Selami Şahin - Ben Bir Tek Kadın (adam) Sevdim (feet.burcu Güneş) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;