Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözleri

Sezen Aksu şarkıcısının popüler şarkılarından Aykırı Çiçek şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözleri

Sezen Aksu'nun Demo albümünde yer verdiği bir diğer şarkı da 2007 yılında Sibel Can'ın seslendirdiği Aykırı Çiçek şarkısıdır. Sezen Aksu, Sibel Can için bu şarkıyı bülbül gibi şakıyarak seslendirmiştir demiştir. Bakalım Sezen Aksu'nun yorumu hakkında düşünceleriniz neler?
Bu şehrin sokaklarında
Taşlarında eskidi gençliğim
Kaldırımlar arasında
Aykırı açan çiçektim
Geçtim bazen hüzzam makamında
Geçtim 9/8 ağır roman
Şimdi sade kahve kıvamında
Her şey eksik her şey tamam
Kim bilebilir kimin halini
Dil söylemez yüreğin harbini
İç hisseder hakikat sırrını
Ağırdan al yargını yar aman
Sesimi suya bıraktım
Nefesimi semaya
İçine her şeyi kattım
Şarkılar benzer duaya
Sana benzemiyorum hiç
Benzetmeye çalışma
Ya olduğum gibi sev ya
Küs bi daha da barışma
Söz & Müzik: Sezen Aksu

Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sezen Aksu - Aykırı Çiçek Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sezen Aksu - Aykırı Çiçek şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;