Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözleri

Sivas Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözleri

Beni şad etmedi bu çarkı felek
Bir onulmaz derde giriftar etti

Ağlarım ben ah-ü feryad ederek
Gayri kurtulamam ta mahşere dek

Geçti tiğ-ı ebru cana dayandı
Gülzar-ı ömrümü tarumar etti

Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sivas Yöresi Türküleri - Beni Şad Etmedi Bu Çarkı Felek şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;