Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözleri

Taladro şarkıcısının popüler şarkılarından Bu Benim Yalnızlığım şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözleri

Verse 1 : Bu değil masum. Bu değil aşk. Bu benim yalnızlığım. Bu sefer kaçmak yok. Bu daha başka daha bir sarhoş. Kan yok bu yeter içim mayhoş bu yer hangisi görmezsem ölür bitirir dermansız dizlerimi halsiz bitek hislerim bu yüzdendir nefretim. Bu savaş vakti gel dur daha nasıl söylesem bilmem biz yarım kalan yağmur biz yarınlara kabus biz yarım kalmışların kusursuzu olmasaydık. sussam olmaz çığlıklar boğmaz seni nede unutmak dur bu hayal değil yeniden başla gelir dünyalarım olsaan.
Verse 2 : Yanıyorum bu gece sessizim gözümden eşsesim bu ara renksizim yine bu dertsizim. Benden uzak dur sana yaramam. Artık bitirdim ne olur arama. İçimde koskoca derin bir yara var Yarama yalvarırım bidaha Kan!ama. Gezegenimin deli kadını ve yine kaçırıyorsun bu tadımı. Unuttum adını bu gece Kan! Damladı ne salak adamım senide geç anladım şimdi önüne bak hayali çıplak kadın bırakıp gittiğin gün bu defa çok takmadım. İhanet mi ben onu kullanmadım canımı sök git be kadın bende hal kalmadı. Ağlıyordun bundan keyif almadım kurulu saat gibi hiç sana geç kalmadım ve gözüm gözlerine kuru bir yaz nakışı ve ben sana yaz verdim üstüme salma kışı. Bu işim yok olur üstüme gelme artık içine dert olurum. Ben doluyum karanfil açmıyorsa bu dünya yalan acının sol koluyum burası soğuk. Mevsimi soluk ve o yine dram dolu tüm masallara konu. Oynuyorum yüreği aşk dolu bir kahramanı Ama gelmiyo sonu.

Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Taladro - Bu Benim Yalnızlığım Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Taladro - Bu Benim Yalnızlığım şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;