Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözleri

Vedat Özkaya şarkıcısının popüler şarkılarından Eskiden şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözleri sitemize 31 Ekim 2019 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözleri

Toprak kokan gündüzlere uyandım
Sürdüm izlerini yoktun
Bu sokaklar, bu binalar
Eskiden, senden hatıraa

Sana varmıyor yollarım
Seni duymuyor kulaklarım
Sana uçmuyor uçurtmalarım
Artık seni çalmıyor gitarım

Dokunamam yanar ellerim
Söyleyemem kanar dillerim

Kaçamam hep peşimde
Taşıyamam sensizliği

Acı yazan şairlere sokuldum
Okudum sözlerini, çoktun.
Bu soğuklar, bu yoksunluklar
Ellerinden, senden hatıra

Korkuyorum bir gece çıkıp koyunlarından bana gelirsin diye. Ben, ne kadar dönsem de aynı denizin girdabıyım. Ne kadar sevsem de akşamdan kalma mezara giren, küçük şehirlerin klişe ayyaşıyım.

Fişledim bastığın taşları adım adım aksatmadım. Nerde bıraktıysan elimi orada kurşunlar tuttum ellere bir satır yazmadım. Bak bu gök şahit, beni öptüğün banktan başka yerde sızmadım.

Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Vedat Özkaya - Eskiden Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Vedat Özkaya - Eskiden şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;