Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözleri

Year Of No Light şarkıcısının popüler şarkılarından Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözleri sitemize 27 Aralık 2019 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözleri

Fébrile, rempli de rien, mes mains tremblent autour de ton cou.
Mes mains tremblent autour de ta vie, de ton vide.
Bousille moi, fais moi manger des étiquettes.
En trombe, hagard, l'écume charrie les squeletes.
En trombe, en garde, tes lèvres sont des rasoirs.
Le néant diurne en parfaite symétrie avec mes soirs.
El nos vies volent en éclats, les soldats ondulent comme des rats, pointez les cannons vers le ciel, quand nous ne seront plus lá.
A quai, le sang se décharge sur les marchés, à quai, la peur du départ ronge la mariée, et si tu comptes, tu manques le pas, et si elle tombe, la mise à sac, le choléra.

Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Year Of No Light - Tu As Fait De Moi Un Homme Meilleur şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;