Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözleri

Abdullah İnan şarkıcısının popüler şarkılarından Limanında Kaybolduğum Yerden şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözleri sitemize 27 Aralık 2019 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözleri

Limanına demir attığım an kalbimi de emanet ettim sana, gelseydin gezecektik sonsuza kadar limanında kaybolduğum yerden.
Sevdim seni gönülden sevdim, hiç karşılık beklemedim. Sevseydin sevecektik ölene kadar limanında kaybolduğum yerden.
Huzuru arıyordu gönlümüz, birbirimizi arıyordu gözümüz, gelseydin huzuru bulacaktık limanında kaybolduğum yerden.
Ömrümü hasretinle geçirdim, günlerime gün ekledim, gelseydin bitirecektik bu hasreti limanında kaybolduğum yerden.
Dağ gibi sevdayı devirip de gittin, emanet kalbimi geri vermedin, dönseydin yelken açacaktık yepyeni ufuklara limanında kaybolduğum yerden.
Yarım bıraktın sevdamızı, umutlarımız yarınlarımızı, şimdi ıssız kaldım koca denizde. Başka limanı neyleyim, sensiz limanı neyleyim. Ama bir ışık yaksan yaralı gönlüme, tekrar başlayabiliriz belki de limanında kaybolduğum yerden, limanında kaybolduğum yerden.

Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Abdullah İnan - Limanında Kaybolduğum Yerden şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;