Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözleri

Anonim Türküler şarkıcısının popüler şarkılarından Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözleri sitemize 30 Eylül 2015 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözleri

Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir
Ah Ne Bileyim Ay Efendim Günde Yüz Bin Can Gelir
Ardında Cariyesiyle Aman Önünde Sultan Gelir
Yağma Yağmur Esme Rüzgar Yolda Yolcum Var Benim
Serimi Sevdaya Salan Yar İle Cengim Var Benim

Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Anonim Türküler - Ah Hamamcı Bu Hamama Güzellerden Kim Gelir şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;