Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözleri

Anonim Türküler şarkıcısının popüler şarkılarından Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözleri sitemize 7 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözleri

Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan
Sensin Beni Doğru Da Yoldan Sapıdan
Hey Suna Boylum Hey

Ah Yeğin At Yorulur Da Gönül Yorulmaz
El Kızı Bulunur Da Gardaş Bulunmaz
Hey Suna Boylum Hey

Ah Yeğin Atın Eyisine Binerler
Binerler De Su Başına İnerler
Hey Suna Boylum Hey

Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Anonim Türküler - Ah Ne Bakarsın Kömür De Gözlüm Kapıdan şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;