Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözleri

Araf şarkıcısının popüler şarkılarından 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözleri

Araf;
18 yaşındayım,yolun başındayım
kim ne derse desin bu gün ben burdayım
gözümü kapadım ağladım,çünkü yastayım sözümü kesme beni bi dinle çünkü hastayım.
Suskun;
Damla damla akan yaşlar durdu birden akmaz oldu,
her gün artı seni düşünsem,yaşlar akmaz oldu.sözler artık çok deri gözüm seni görmesin istediğin yere git ruhum seni bilmesin.
Araf;
Girmesin kapıdan içeri zaman dursun geçmesin,arkadaş ağiladığını görmez olsun sevmesin,dostun omzu gözyaşınlan ıslanır,kim desin benle şimdi benle hayır onlan evlisin.
Suskun;
18 yaşında başlar alkol,sigara,hep kumar,ortam diye girersin ortamında boku çıkar.Çokmu büyüdük artık biz 18 yaşındayız.Bugününde değerini yaşlanınca anlarız.
Araf;
Gençliğimi masaya koydum,parça parça yok mu oldum saçma saçma konuşma ben artık ağlıyordum.Kimlerin tuzağına düştüm düştüm artık her yere yardım et kurtar Allah'ım gençliğim elimde.

Araf;
Yaş 18 oldu herkes geldi posta koydu,dost dedim düşman oldu birini sevdim kahpe oldu,fazla oldu herkes artık fazla fazla cebine attık yinemi battık savaş bitti aşk denen bu illetimdi.
Suskun;
Karanlıkmı sokaklar yoksa benmi kör oldum,yok olan gençliğimdi sokaklarda kayboldum.Aşık oldum haplara baliye kumara esrara,geçmiş olsun ağlama muhtaç olduk toprağa.
Araf,
Annem dersi dinlemezdim,çok sever söylemezdim ansızın gelir öperdim şimdi söyle nerdeyim ben eski benmiyim artık ben bir benmiyim istemezdim böyle oldun anne ben t!nerciyim.
Suskun;
Geçmişimde hep olay,kimine göre çok kolay sözlerinde bir alay,gözlerinde parlak ay.Kötü gözlü bir bakış sanma ben bir şeytanım.Korkmayın artık benden,bende insanım.
Araf;
Toplumun gözlerinde biz bir sefil insanız,biz mi sefil yoksa yan gelipte yatmayız.Ağlarız korkma dostum t'inere bağlı kalmayız.18 yaşında genç dur atlarız!
Araf Suskun 2009 Negatif! 18 yaşındayım yolun başındayım

Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Araf - 18 Yaşındayım (anne Ben Tinerciyim) (feat. Suskun) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;