Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözleri

Azerbaycan Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Her Bakanda Canım Alır (gözleri) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözleri

Her bakanda canım alır
Güzelin ala gözleri
Bilirem getireceg
Başıma bela gözleri

Kaşı cellad gözü yaği
Canım cananın dustağı
Şehdi-şeger dil dodağı
Kevser piyale gözleri

Yada düşdü karlı dağlar
Açar gönçe gülşen bağlar
Hüseyn Sanı yanar ağlar
Nezerden salar gözleri

Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Azerbaycan Yöresi Türküleri - Her Bakanda Canım Alır (gözleri) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;