Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözleri

Batuhan Şahin şarkıcısının popüler şarkılarından En Gizli Özne şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözleri

aşkasına sen gibi bakamıyor gözlerim, benim hayatımın sen en gizli öznesi. Tutamıyorum kendimi sana yazmamak için, hayli doldu içim lan özledim seni. Asıl konu gözlerin, ben gözlerini özledim bir başkası gibi,dudaklarını değil. uzak değil bana ölüm,elimi tutma ölürüm ya öbürü sevgilim dediğin senin için ölür mü? şimdi beni gömün hadi yalan değil onun için, yanar mı onun içi,bir sigara aşk tek içim içime çektim duman için,heba olur gençliğim ne kadar uğraşsam da kopardılar bu çiçeği. hadi verin içeyim ne kaldıysa geri senden önümü göremez haldeyken nası giderim ileri? ayaklarım hep geri ve başımı öne eğip ben seni sevdiğimden utanıyorum imza rahmetli.

Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Batuhan Şahin - En Gizli Özne Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Batuhan Şahin - En Gizli Özne şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;