Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözleri

Bayındır Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözleri

Alt'ay oldu ben şu dağları aşalı
Yed'ay oldu yar sevdasına (anam) düşeli
Buyrun beyler bizim haneye döşeli

Hem döşeli hem köşeli
Elleri konyak şişeli

Bir gül idim kopardılar dalımdan
Cahil idim ayırdılar anam yarimden
Kim ayrılmış ben ayrılam yarimden

Varsın sarsın fidan
Boylu yar seni

Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Bayındır Yöresi Türküleri - Alt'ay Oldu Ben Şu Dağları Aşalı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Bayındır Yöresi Türküleri Şarkı Sözleri