Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözleri

Bektaş Ve Sırtlan şarkıcısının popüler şarkılarından Giriş şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözleri

sayın dinleyici satırlarımıza başlamadan satıralara başlamadan hoş geldiniz diyoruz büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyoruz
dinlemekte olduğunuz bu satarlarımıza başlamadan isimler iseklasik anlamda ve aslen bir bir hak ka gibi olmak ile birlikte içeriği,müziği,usluluğu ve yorumu ile daha geniş kapsamlı bir halk kitlesini aşan bir çalışmadır.
her parçanın altında yatan temel amaç,
her birimizin yaşadığı acı ve tatlı güncel konuları dile getirip sizin ile paylaşmakhayatın ve içinde bulunduğumuz ortamın bir aynasıdır.Satırlarımıza başlamadan saygılarımızla satırlarımıza başlamadan satırlarımıza başlamadan.

Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Bektaş Ve Sırtlan - Giriş Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Bektaş Ve Sırtlan - Giriş şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;