Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözleri

Celal Eğinç şarkıcısının popüler şarkılarından Yaşanmış Yıllar şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözleri sitemize 26 Aralık 2019 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözleri

Hangi kelimeyi zulmün önüne geçirsem yerinde durmayıp kaçıyor şiirimden. A nerde yıldızlar suya vuran suret sarayları neden yaptınız sıcak zeminlerde insanları öldürecektiniz de, ama yok öyle alaturka zevklere binemeyeceksiniz ölüleri gömmeden zihniniz. Kuşlar yeşil ve uzayıp giden guruplar. Şiirin neresine konarlar artık pencereye vuran yağmur damlalarından ve esmeyen rüzgârdan bana ne. Bir ben varım görünürde rakamları tanımayan hislerim, bir de omuzuna dünya binmiş biri.

Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Celal Eğinç - Yaşanmış Yıllar şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;