Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözleri

Diyarbakır Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözleri

(ah) Coşkun sular ne bulanık akarsın ey
Akıp akıp dağlar taşlar yıkarsın ey yar yar yar yar

(ah) A güzelim ne daldadan bakarsın ey
Daldalanma çık aşikar gör beni yar yar yar yar

Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Diyarbakır Yöresi Türküleri - Coşkun Sular Ne Bulanık Akarsın şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;