Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri

Erol Parlak şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri sitemize 3 Ağustos 2015 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri

Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Ey
Kuru Kuru Sevda İmiş Sarardım Soldum Ey
Sevda Bir Düş İmiş Kendime Yordum Ey
Ay Karanlık Aman Gece Vurdular Beni Ey
Yarin Çevresine Sardılar Beni Ey
Değirmen Deresi Bölük Gadınım Bölüktür Ey
İçerde Ciğerim Delik Gadınım Deliktir Ey
Dünya Dedikleri Bir Gölgeliktir Ey

Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Erol Parlak - Ben Kendimi Aman Aman Gülün Dibinde Buldum şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;