Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözleri

Erzincanlı Hafız Şerif şarkıcısının popüler şarkılarından Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözleri sitemize 8 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözleri

Bir gül için bülbül giymiş karalar
Göz göz olmuş sinemdeki yaralar
İflah etmez bu dert beni paralar

Neşter alıp ey gülüm ey gülüm eylen eylen
Delen yok deldiren yok

Sen bağ ol ki ben bahçende gül olim
Layık mıdır yanıp yanıp kül olim
Sen efendim ben kapında kul olim

Neşter alıp ey gülüm ey gülüm eylen eylen
Delen yok deldiren yok

Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Erzincanlı Hafız Şerif - Bir Gül İçin Bülbül Giymiş Karalar şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;