Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözleri

Esir şarkıcısının popüler şarkılarından Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözleri

(volkan)

Yüreğimde kalmamış ki sevgin ve sevgim mutlulukta yokluk yaşadım hayalimde belirdin bilirdim bende hilelerle isteklere ulaşmayı gözlerimi kapatıp bulutlarda dolaşmayı öğren önce konuşmayı sonra gel karşıma şükrettim halime önce çektim çile sonra çektim cefa aradım ve bulamdım kendime başka bir dünya ama sonra anladım ki yalan olmuş dolan olmuş olan dünya hakikatta duysa içimiz çile kederle dolsa açan güneş sönse kainat durmaz dönse yüzleşicez bir gün bir tanrıyla kendimizle.
(çağdaş)
(2x)
(esir)
(2.nakarat)
asırlar kasırga oldu zaman durmaz geçti beynimizde kalan hatıralar elbette eski kimisini yakıp yıktık kimi oldu mahzi uzun zaman geçti anımsayamadım belki nedensizce yaşadığın hayatmıdır söyle gözlerinle göremedin yaşam hep dönence hislerimizin tutsağı olduk bugüne kadar eski dostlar düşman oldu bu beni paralar aramızı açamaz dünayada hiç bir kuvvet tek amacımız vardı rapimizdeki kudret benden sana emanettir verdiğim tüm sevgi zengin olan kalpimizdir budur benim dengim, budur benim dengim,budur benim dengim.
(kendini bilmez bu rap yenilmez gazla silinmez acılar dinmez gerilmez ortam var olduk çoktan yaşamak boktan)

Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Esir - Kendini Bilmez (feat. Cash Flow) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;