Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözleri

Grup Diriliş Vakti şarkıcısının popüler şarkılarından Diriliş Vakti şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözleri sitemize 10 Ocak 2020 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözleri

Şimdi imanları tazeleme zamanı vakit diriliş vaktidir, kendimize gelmenin namazı ikame etmenin, akan gözyaşı ve kanların hesabını sorma vaktidir, anne ve babaya öf bile dememenin, iyi bir eş, iyi bir kardeş, iyi bir baba, iyi bir evlat olma vaktidir, gökyüzündeki yıldızların kaybolduğu bir devirde onlar gibi olmanın onlar gibi yaşamanın vaktidir, hayatımızı yeniden İslama göre düzenlemenin ahirette dirilmeden önce bu dünyada dirilişin vaktidir. Şimdi imanları tazeleme zamanı vakit diriliş vaktidir.

Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Grup Diriliş Vakti - Diriliş Vakti şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;