Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözleri

Hamiyet Yüceses şarkıcısının popüler şarkılarından Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözleri

Görmedim ömrümün asude geçen bir demini
Çekerim hep bu siyah gözlerinin matemini
Hasretiyle inlediğim çekti benden elini
Çekerim hep o siyah gözlerin matemini

Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Hamiyet Yüceses - Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;