Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözleri

Hayko Cepkin şarkıcısının popüler şarkılarından Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözleri sitemize 2 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözleri

Kim demişse iki gönül bir olunca
Samanlık seyranmış birde ban sorsa
El kızı doyar çavdar ekmeğiyle
Babası büyütmüş baklava börekle

Geriye ne kaldı bir kuru sevdayla
Ne köy olur benden ne de kasaba
Gerçekler yaşam gibi ağır ağır önümden geçiyor
Yine de merhaba
Bir yaşam gerçek gibi ağır ağır sonuna geliyor
Son bir merhaba

Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün & Ne Köy Olur Benden Ne Kasaba şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;