Húsar - Retirada Şarkı Sözleri

Húsar şarkıcısının popüler şarkılarından Retirada şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Húsar - Retirada Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Húsar - Retirada Şarkı Sözleri

"Las tropas chilenas cruzaron la cordillera refugiándose en el territorio de Cuyo, gobernado por José de San Martín. O'Higgins fue muy bien recibido en tierras extranjeras mientras que los hermanos Carrera fueron enviados a Buenos Aires por orden de San Martín, acusados de la muerte de Juan Mackenna, amigo personal del General O'Higgins"

Húsar - Retirada Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Húsar - Retirada Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Húsar - Retirada Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Húsar - Retirada Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Húsar - Retirada Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Húsar - Retirada şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;