Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözleri

Hüner Coşkuner şarkıcısının popüler şarkılarından Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözleri

Dinmiyor hic bu aksam ne gozyasim ne acim
Bu aksam her aksamdan sana pek cok muhtacim
Senden baska kimseye yok benim ihtiyacim
Bu aksam her aksamdan sana pek cok muhtacim

Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Hüner Coşkuner - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Ne Gözyaşım Ne Acım şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;