İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözleri

İbrahim Tatlıses şarkıcısının popüler şarkılarından Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözleri

kiz ben seni vurmazmiyam saclarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam denizlerin ortasinda gecelerin yarisinda (2 kere)
birakip gittin beni yar zalimlerin arasinda zalimlerin arasinda (2 KERE)
KiZ BEN SENI VURMAZMIYAM SACLARINDAN asmazmiyam senin ibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam (2 KERE)
bu gitmeler beni yorar herseyimiz gördü zarar (2 KERE)
GELECEKSEN GEL DEMEDEN DOSTLARIMIZ SENI SORAR BÜTÜN
DOSTLAR SENI SORAR (2KERE)
kiz ben seni vurmazmiyam...
SEVMEK GÜNAH OLSAYDI ÖNCE MECNUM SEVMEZDI KEREM ASLI ICIN YANMAZDI SEVMEK GÜNAH OLSAYDI FERHAT DAGLARI DELMEZDI BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT ETMEZDI MECNUM SEVIYORSA KEREM YANIYORSA FERHAT DAGLARI DELIYORSA BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT EDIYORSA kiz ben seni vurmazmiyam...( 2 kere)

İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. İbrahim Tatlıses - Kız Ben Seni Vurmaz Mıyım? şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;