İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözleri

İbrahim Tatlıses şarkıcısının popüler şarkılarından Kötü Kader şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözleri

Felegimin Silesi beni yine vurdu yerden yere, minnet etmem ben felege kaderim kötüymüs benim, bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu yüregime koydu keder.

Bir gün yüzüm gülmeyecek gözyaslarim dinmeyecek hasta etti o yar beni ölsem bile gelmeyecek.Bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu icerime koydu keder.

İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

İbrahim Tatlıses - Kötü Kader Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. İbrahim Tatlıses - Kötü Kader şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;