Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözleri

Melihat Gülses şarkıcısının popüler şarkılarından Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözleri sitemize 4 Aralık 2014 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözleri

Çözmek elimde değil gönlümü senden kadın
Benim sana bağlanan sen beni bağlamadın
Düşse düşse dilimden bağrıma düşse adın
Benim sana bağlanan sen beni bağlamadın

Kurtarmayı deneme benden onu boş yere
Kolum ince beline sarılmıştır bir kere
Yere anlatamazsam duyururum göklere
Benim sana bağlanan sen beni bağlamadın

Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Melihat Gülses - Çözmek Elime Değil Gönlümü Senden Kadın şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;