Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözleri

Muğla Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözleri

İbiği var cicim gibi
Kuyruğu var sicim gibi
Gezer durur hecin gibi
Hani hani benim çil horozum

Benim horozumu şaşırdılar
Damdan dama aşırdılar
Suyuna da pilav pişirdiler
Hani hani benim çil horozum

Köylülerin hocasıydı
Tavukların kocasıydı
(...)
Hani hani benim çil horozum

Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Muğla Yöresi Türküleri - Çil Horoz (ıbiği Var Cicim Gibi) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;