Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözleri

Özlem Ay şarkıcısının popüler şarkılarından Gurur şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözleri

Gururuma yenildim, sana gitme diyemedim
Ağladım günlerce sen bunu bilmedin
Sevseydin beni sözlerime takmazdın
Sana olan sevgimi gözlerimden anlardın, ahh

Gurur, gurur beni yerden yere vurur
Gurur, gurur bir gün sonum olur

Şiir:
Canım o kadar acıyor ki anlatamam, her gün gezdiğimiz o yerleri istesem de unutamam! Hani derdin ya sana dokunmaya bile kıyamam, ben kahretsin ki kıydım o cana, hem sana hem de bana! Hayatım o kadar anlamsız ki artık buralarda kalamam! Belki de kendine göre sen haklıydın, ama ben farklıydım! Şimdi beni bırak gururumla baş başa ve asla arkana bakma, bakma!

Gurur, gurur beni yerden yere vurur
Gurur, gurur bir gün sonum olur

Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Özlem Ay - Gurur Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Özlem Ay - Gurur şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;