Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözleri

Roxette şarkıcısının popüler şarkılarından Una Reina Va Detrs De Un Rey şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözleri

Una puerta ms una llave ms y todas me llevan a t. Hace tiempo quetu casa abr y no te encontr. Yo sent el perfume del amor. Me heenamorado de t, pero t no / Hay un da para querer y un da paraolvidar. Una reina va detrs de un rey / Una casa ms, una cama ms,y todas me llevan a t. Todas las abr, y las dorm y nunca teencontr. Yo sent las alas del amor. Me he enamorado de t y t no/ Hay un da para querer ... / Hay un da para ser y un da pararecordar. Una reina va detrs de un rey / Yo no s cuntas cosasolividar. Pero de t me acordar / Hay un da para ser ... / Unareina va detrs de un rey. Mmmm.

Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Roxette - Una Reina Va Detrs De Un Rey şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;