Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözleri

Yozgat Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözleri

Saçım sarı ben bu saçı satarım
Adapazarı'na mektup atarım (yar yar)
Eğer mektubumun aynı gelmezse
Hasta olur hastaneye yatarım (yar yar)

Yüce dağ başında üç ağaç elma
Elmanın dibinde eylenip kalma (yar yar)
Sevdiğim yok diye fikire dalma
Uzat kollarını boynuma dola (yar yar)

Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Yozgat Yöresi Türküleri - Saçım Sarı Ben Bu Saçı Satarım şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;